KakesWaal brengt een beetje licht in donkere dagen

Hoe je in deze barre tijden elkaar een beetje kan helpen en ondersteunen? Expertise- en taxatiebureau KakesWaal in Zaandam hielp met een actie niet alleen een lokale ondernemer maar bracht de bewoners van een verzorgingstehuis een beetje licht in de duisternis met een bloemenactie.

“Dankzij de vele organisatorische maatregelen die wij (intern en extern) hebben getroffen blijft ons bedrijf keurig draaien. Helaas zijn er vele ondernemers waarbij plotselinge bedrijfsstilstand de nieuwe realiteit is en merken vele mensen dagelijks het gemis aan contact”, schrijft directeur Dick de Boer op LinkedIn.

“Daarom besloten wij om een klant van ons, een bloemenkweker, een klein beetje te helpen en hebben we als KakesWaal bv een grote hoeveelheid tulpen van dit bedrijf gekocht en vanochtend bezorgd bij een verzorgingstehuis achter ons kantoor. En dit gaan we op andere plaatsen ook doen. Een simpel gebaar als collega ondernemer, maar zo dankbaar de reacties vanuit zowel het gedupeerde bedrijf, de bewoners en de zorgwerkers.”