Justiz Letselschade b.v. versterkt zich met twee letselschade-experts

Justiz letselschade in Utrecht heeft de afgelopen maanden twee nieuwe letselschade-experts aangetrokken: Mark Behlau en Chantal van den Berg. Hiermee is het team  Justiz gegroeid naar een totaal van vijf letselschade-experts.

Mark Behlau is vanaf januari 2018 werkzaam als jurist personenschade en aansprakelijkheidsrecht. Hij is afkomstig van DAS Rechtsbijstand, waar hij tien jaar werkzaam was als (senior) letselschadejurist. Chantal van den Berg is in februari aan de slag gegaan als letselschadejurist. Zij is afkomstig van Klaverblad waar zij bijna vijf jaar werkte als jurist rechtsbijstand en claimbehandelaar. Daarvoor heeft zij gewerkt bij Centramed als jurist verzekeringstechniek.

Martijn Stolk is de oprichter van Justiz. Hij zit al meer dan een decennium in het vak. Na zijn studie  sociaal juridische dienstverlening heeft hij zich vanaf 2004 bij Klaverblad Rechtsbijstand Stichting   gespecialiseerd tot rechtsbijstand adviseur op het gebied van letselschade. Hij werkte aansluitend bij SRB Rasenberg b.v. en vanaf 2013 bij Andriessen Expertise b.v. Justiz letselschade is per 1 januari 2017 ingeschreven in het Register Letselschade. Ook  onderschrijft Justiz de gedragscodes GBL en GOMA en heeft Justiz zich gecommitteerd om de richtlijnen van de letselschade raad na te leven.