Jurgen Mateijsen nieuwe Projectleider Veldhoven en Projectmanager M&CC bij Polygon

 Bij Polygon is  Jurgen Mateijsen per 1 mei in dienst getreden als nieuwe projectleider brand- en waterschades op de vestiging Veldhoven, waarbij hij tevens de functie van Projectmanager Major en Complex Claims voor de regio Zuid op zich zal nemen. Hij zal samen met regiomanager Florus van der Wal de regio Zuid-Nederland gaan bedienen op het gebied van brand-, water- en stormschades en  samen met Manager Major en Complex Claims Rob van Ballekom de grote en complexe schades opnemen.

Jurgen Mateijsen is geen onbekende in de schadeherstelmarkt. De afgelopen 22 jaar is hij werkzaam geweest bij twee calamiteitenbedrijven in Brabant (Holland Herstel Groep en Dolmans calamiteiten Diensten) en heeft hij als projerctmanager veel kennis en ervaring opgedaan in herstelprojecten na een brand- of waterschade.  ‘Zowel schades bij particulieren, als bedrijfsmatig bij het mkb en grote industriële schades hebben bij mij de revue gepasseerd. Of het nu een klein herstel betreft of een grote en industriële complexe schade, mijn passie en inzet zijn bij elke calamiteit even groot” aldus Jurgen.

Polygon wil met de versterking van het team haar opdrachtgevers in de regio nog beter van dienst zijn op het gebied van brand- en waterschades, droogtechniek, technische reconditionering, lekdetectie, reconstructie of documenten herstel na calamiteiten. Jurgen: “Ik vind het een mooie nieuwe uitdaging om in beide functies aan de slag te gaan binnen  Polygon Nederland. Ik zal samen met de collega’s het werk 24/7 oppakken, inplannen en ervoor zorgdragen dat gedupeerden snel weer van hun woning of bedrijf gebruik kunnen maken zonder hier al te veel overlast van te hebben. Dat is mijn doel. Daarbij houd ik van korte lijnen, snel schakelen en klantgericht handelen.”