Jurgen Mateijsen in dienst getreden als project manager bij Holland Herstel Groep

Per 1 november 2019 is Jurgen Mateijsen in dienst getreden van Holland Herstel Groep. Hij  heeft ruim 20 jaar ervaring in verschillende functies binnen de reconditioneringsbranche. Zijn laatste functie was Industrieel Projectmanager bij Dolmans Calamiteiten Diensten.Jurgen zal in zijn nieuwe functie werken vanuit de vestiging Uden. Hij zal zich bezig houden met reguliere reconditionerings- en herstel projecten in de regio Uden-Den Bosch-Eindhoven en tevens met alle industriële projecten in de midden- en zuid Nederland.

Holland Herstel Groep is landelijk actief met het zwaartepunt in de zuidelijke helft van het land. Holland Herstel Groep heeft op dit moment vestigingen in Uden, Breda, Mierlo, Heinkenszand en Rotterdam.Naast reconditioneringswerkzaamheden biedt Holland Herstel Groep ook bouwkundige herstelwerkzaamheden, regulier bouwkundige reparatie service, specialistische reiniging, specialistische droging, asbestsanering, chroom-6 sanering, inspecties en herstel branddoorvoeringen en -kleppen en nog vele andere diensten aan.

Holland Herstel Groep en Ureco maken deel uit van de Reconditioneringsgroep Nederland (RGN), waar verder Nivo Noord, Eurocleaning, Meyer Specialistische Reiniging en Schoonmaakbedrijf R.Janssen toe behoren.