Jos Peeters, operationeel directeur CED, overleden op 62-jarige leeftijd

 

Jos Peeters, operationeel directeur Cross Border Claims-activiteiten bij de CED Group, is vorige week zaterdag, 31 maart jl., overleden. Hij was 62 jaar. Hij was sinds 2008 werkzaam bij CED, aanvankelijk als internationaal claims manager en de afgelopen zeven jaar als operationeel directeur Claims Europe. Daarvoor werkte hij ruim 23 jaar bij Van Ameijde als managing director

In een in memoriam schrijft CED: “Afgelopen weekend bereikte ons het droevige nieuws dat onze collega Jos Peeters (62 jaar) is overleden.  Jos was reeds lange tijd, bijna 10 jaar, een gewaardeerd collega en operationeel directeur binnen de Cross Border Claims-activiteiten van CED Group.

Nadat hij vorig jaar rond deze tijd de diagnose van kanker moest vernemen, is nu een einde aan zijn strijd gekomen. Hoewel hij langer bij ons is gebleven dan oorspronkelijk was voorspeld, blijft het moeilijk voor familie en collega’s om te accepteren dat een relatief jong persoon zo vroeg uit het leven wordt gehaald. Jos heeft zijn lot evenwel altijd waardig gedragen en geaccepteerd vanuit zijn overtuiging dat dit leven slechts een etappe is van veel meer; zij die de kans hebben gehad om hem te ontmoeten zullen dit dan ook herkennen. Wij wensen hem dan ook een mooie reis naar het vervolg.

Onze gedachten en medeleven gaan ook naar zijn echtgenote Maria en twee kinderen, Iwan en Lara.  Wij zullen Jos herinneren als een gepassioneerd en deskundig collega, maar vooral als gerespecteerd, warm en behulpzaam persoon met vrienden over de hele wereld.”

Zij die dit wensen kunnen een (digitaal) bericht voor de nabestaande achterlaten via de bijgaande memorial link: https://www.memori.nl/gedenkplaats/jos-peeters/