Jos Keijsper maakt na 11 jaar overstap van Sedgwick naar Compensa Letselschade

Na 18 jaar als personenschade expert in de buitendienst te hebben gewerkt, zal Jos Keijsper per 1 september 2019 zijn huidige werkgever Sedgwick na ruim 11 jaar gaan verlaten. “Mijn laatste werkdag is 8 augustus en vanaf 1 september zal ik aan de slag gaan als zzp-er bij Compensa! Ja, ik word dus belangenbehartiger”, meldt hij zelf op LinkedIn.

”Ik ben mij ervan bewust dat mijn overstap naar ‘de andere kant’ de wenkbrauwen bij menigeen zal fronsen maar ik acht deze stap logisch. Ik kreeg deze mogelijkheid en na wijs beraad, heb ik de kans met beide handen aangepakt! Zoals ik mij de afgelopen 18 jaar 100%, op mijn eigen wijze, heb ingezet voor mijn huidige opdrachtgevers (de verzekeraars) zal ik dat straks net zo doen voor de slachtoffers! Mijn werkwijze zal dus niet veel veranderen. Ik blijf werken met een open vizier, reëel, transparant, zonder verborgen agenda’s en met een no-nonsens aanpak! Ik verheug mij op de toekomstige samenwerking met mijn huidige opdrachtgevers! Ik zie het dus als samenwerken en niet tegenwerken! Slachtoffer centraal en trachten met alle partijen tot een goed resultaat te komen!”

Voor Sedgwick/Cunningham Lindsey werkte Keijsper als letselschadebehandelaar binnendienst bij Londen Verzekeringen en als personenschade-expert in de buitendienst bij NN en CED