Jerry van Strien komend jaar nieuwe gezicht bij vestiging BELFOR (Nederland) in Uden

Jerry van Strien (61) zal per 1 januari a.s. het operationele team van BELFOR komen versterken in de functie van regiomanager. Hij werkte de afgelopen vijf jaar bij Eurofins in diverse functies en daarvoor bij diverse grote ondernemingen.

“Ik heb de afgelopen maanden enorm uitgekeken om bij de BELFOR familie te komen. Naast de invulling van het ruime dienstenpakket van BELFOR is ook de mogelijkheid tot het ondernemen een mooie kans die ik graag met beide handen aanpak. Met mijn kennis en inzichten gaan we verder bouwen aan de krachtige organisatie die er reeds staat. Mijn grootste doel is om de zichtbaarheid van BELFOR in het Brabantse te vergroten en dat kan mijn inziens alleen maar met een oprechte klantrelatie en daarover ga ik dan ook graag met onze klanten en collega’s persoonlijk in gesprek” zegt Jerry

 Vincent Talle, Algemeen directeur bij BELFOR (Nederland) & BELFOR Technology zegt blij te zijn met de komst van Jerry. “Het was een lange zoektocht naar de juiste persoon die een prettige persoonlijkheid weet te combineren met de nodige kennis. Deze stap is er dan ook een die geheel past binnen de groeistrategie van BELFOR. Alleen al kijkende naar de nieuwe diensten die wij in de markt mochten zetten zoals luchtkanaalreiniging, de 360 scan en BELFOR Home proberen we op een dynamische manier onszelf te profileren,  waarbij we enerzijds vaak initiatiefnemer zijn en anderzijds naadloos proberen aan te sluiten bij alle wensen en eisen van onze klanten. Een van die wensen was dan ook om onze vestiging in Uden uit te breiden naast het huidige BELFOR Technology. Dus vanaf 2022 is dat werkelijkheid en zijn we ook als BELFOR (Nederland) B.V. in Uden gevestigd. En we gaan ervoor zorgen dat een positief opkomende naam zijn in de Brabantse markt.”