JBL&G kiest Den Haag voor vijfde vestiging

JBL&G breidt uit naar Den Haag. Deze week opent het bureau een vijfde kantoor in de residentie, naast het hoofdkantoor in Amsterdam en de vestigingen in Groningen, Rotterdam en Deventer.

Voor de nieuwe vestiging heeft JBL&G mr. Mieke Buis aangesteld tot regiomanager. Zij werkte voordien al op de vestigingen in Groningen en Amsterdam. De nieuwe regiomanager gaat samen met haar Haagse collega mr. Thije Hartjes en de directie een nieuw team samenstellen, en helpen het kantoor op de kaart te zetten in de Metropoolregio Rotterdam Den Haag. Er worden nog juristen, register-experts en juridisch medewerkers gezocht.

JBL&G-directeur Frederik Lieben: “We vinden het belangrijk om dichtbij onze cliënten te zitten. Na Amsterdam, Groningen, Deventer en Rotterdam was het daarom een logische stap om ook nog wat verder te kijken. Den Haag leek wat dat betreft de beste keuze.” Hoe groot het Haagse team wordt, is volgens Lieben afhankelijk van de kandidaten die zich melden. “Wij stellen kwaliteit boven kwantiteit, dus we zullen alleen mensen aannemen van wie we denken dat ze goed bij ons team en de kernwaarden van JBL&G passen.”

Het nieuwe pand aan de Bezuidenhoutseweg 161 is deze week in gebruik genomen. De officiële opening is op 5 augustus.

Veel letselschadebureaus zagen zich tijdens de coronacrisis genoodzaakt overheidssteun aan te vragen om hun omzetverlies door de pandemie te compenseren, JBL&G daarentegen slaagde erin toch door te groeien. Lieben: “Daar zijn we ontzettend trots op! Vooral omdat veel grote concurrenten NOW-steun hebben gekregen, vinden we dit extra speciaal. Ik denk dat dit ons gelukt is omdat we altijd zijn uitgegaan van onze kracht: onze medewerkers happy en deskundig houden. Er is een enorme concurrentie op de markt van letselschadejuristen, dus om te kunnen groeien is dit essentieel.”

Juridisch Bureau Letselschade & Gezondheidsrecht werd in 2011 opgericht in Assen. Drie jaar later werd besloten met het hoofdkantoor naar Amsterdam te verhuizen. In januari 2019 opende het bureau een vestiging in Groningen, in april 2019 in Deventer, en zomer 2020 in Rotterdam, middenin coronatijd. Met een personeelsbestand van boven de zestig, vijf kantoren en een omzetstijging van ruim 50 procent over de afgelopen drie jaar is het een van de grootste en snelst groeiende letselschadebureaus van Nederland.

De groei is er ook nog niet uit: JBL&G is vrijwel continu op zoek naar nieuwe juristen, register-experts en juridisch medewerkers, en ook een zesde filiaal in Zuid-Nederland staat al op de planning.

Het pand van JBL&G aan de Bezuidenhoutseweg 161 2594 AG Den Haag