Jan Theuns zelfstandig verder onder de naam Theuns Expertise

 

Na bijna 40 jaar als schade-expert en manager in loondienst te hebben gewerkt bij verschillende expertisebureaus, is Jan Theuns gisteren (6 maart jl.) als zelfstandig expert een eigen bureau gestart onder de naam Theuns Expertise.  Vanuit zijn woonplaats Wouw (Noord-Brabant) houdt hij zich bezig met schade-expertisewerkzaamheden op het gebied van opstallen, inboedels/inventarissen en bedrijfsschades voor zowel verzekeraars, intermediair- en volmachtbedrijven en voor gedupeerden (als contra). Zijn werkgebied ligt primair in Zuid-Holland, de drie zuidelijke provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg en daarnaast ook in België.

.Desgevraagd geeft Theuns aan voldoende mogelijkheden te zien. “Ik denk vooral voor verzekeraars te gaan werken, maar ik heb inmiddels ook wel enkele contacten bij lokale tussenpersonen, voor wie ik in voorkomende gevallen contra-expertises kan uitvoeren. Daarnaast werken inmiddels ook de meeste grotere expertisebureaus steeds vaker met een flexibele schil, waarbij zij bij ziekte of bij extreme drukte door bijvoorbeeld calamiteiten als storm of waterschade een beroep doen op een vaste kern van externe experts. Ook daarover heb ik inmiddels met enkele bureaus gesproken.”

Jan Theuns is een ervaren rot in het vak, waarin hij inmiddels bijna 40 jaar werkzaam is. Hij startte in 1978 zijn loopbaan in het expertisemetier bij A. Kiewit. Later werkte hij onder meer bij Hoeijmans Theuns, GAB Robins/Cunningham Lindsey en Crawford & Company. De afgelopen twee jaar werkte hij als brandexpert bij DEKRA Claims & Expertise. Theuns Expertise is telefonisch bereikbaar onder nummer (06) 14 763 023 of per email:  info@theunsexpertise.nl.