Jack Gouweleeuw nieuwe regiomanager ACI Groep voor vestigingen Dordrecht/Rotterdam

 Op 6 augustus jl. is Jack Gouweleeuw bij de ACI Groep aan de slag gegaan als regiomanager van onze vestigingen in Dordrecht en Rotterdam. In die functie is hij onder meer verantwoordelijk voor het optimaal reilen en zeilen van zowel de operationele als de commerciële werkzaamheden van het reconditioneringsbedrijf, dat loopt in het werkgebied Zuid-Holland, Noord-Brabant en deels Zeeland.

Gouweleeuw is afkomstig uit de expertisebranche. Hij werkte onder meer vier jaar als schadebehandelaar bij Clare Claims & Regres BV (nu In Trust) en bij Cunningham Lindsey als tele-expert. Sinds april 2016 was hij werkzaam bij Lengkeek als tele-expert en heeft hij bijgedragen aan het opzetten van het innovatieve uClaim. “Door mijn ervaring als schade-expert ben ik goed bekend met de reconditioneringsbranche en, zeker niet minder belangrijk, op de hoogte van het belang van een snelle en kwalitatief goede reiniging en schadeherstel met oog voor het menselijke aspect bij gedupeerden.”

In die combinatie schuilt volgens hem de grote kracht van ACI. Zo ook in de klant- en oplossingsgerichte in- en opstelling van de medewerkers. “Zij zijn sterk betrokken bij hun werk en hebben aandacht voor de moeilijke omstandigheden, waarin gedupeerden na een calamiteit vaak verkeren. Als de situatie daarom vraagt worden de schouders eronder gezet en de klus zo snel en goed mogelijk geklaard. Afgelopen maandag rond middernacht kwam bijvoorbeeld een melding binnen van een brandschade bij een supermarkt. De volgende ochtend was een team van 15 medewerkers ter plekke al aan het reinigen en de dag daarna was de gehele winkel spic & span en kon de supermarkt weer open voor zijn klanten.”

Jack Gouweleeuw is blij met de nieuwe uitdaging. “Ik denk dat de cultuur van ACI en de no nonsense-instelling van mijn nieuwe collega’s prima bij mij passen. Ik wil graag mijn kennis en ervaring als schade-expert en mijn netwerk inzetten om ACI-Groep in mijn werkgebied verder te laten groeien. In de eerste plaats door kwalitatief goed werk af te leveren met een hoge klanttevredenheid. Ik zie daartoe voldoende mogelijkheden.”

Bij ACI zijn ze verheugd om Jack Gouweleeuw aan hun team te hebben kunnen toevoegen. “Met zijn kennis van de markt en ervaring in het regelen van schades is hij een welkome versterking. Wij zien de samenwerking dan ook vol vertrouwen tegemoet.” ACI Groep houdt zich bezig met een breed scala aan diensten op het gebied van reconditionering, schadeherstel, lekdetectie en drogingen, reiniging, onderhoud, opslag en verhuizen. Vanuit de vestigingen Rotterdam, Dordrecht, Tiel en Arnhem/Nijmegen wordt aan opdrachtgevers een landelijke dekking geboden.

Naast Jack Gouweleeuw zijn ook Dirk van Zetten (regio Den Bosch/Utrecht/Amsterdam) en Joep Hanstede (regio Apeldoorn/Arnhem/Nijmegen/Venlo) werkzaam als regiomanager.