Internationaal claimkantoor PGMBM gespecialiseerd in massaclaims opent kantoor in Amsterdam

PGMBM, een in massaclaims gespecialiseerd advocatenkantoor met wortels in Brazilië, Engeland en de VS, heeft de deuren geopend aan de Herengracht in Amsterdam. Kwartiermaker is Tony Vermeulen, die eerder dertien jaar bij Loyens & Loeff werkte. “Het kantoor groeit razendsnel.”

PGMBM bestaat inmiddels vier jaar en is voortgekomen uit het (Britse) kantoor SPG Law. De vijf hoofdletters staan voor de achternamen van de vijf oprichters. Het kantoor focust op massaschadezaken namens gedupeerden die normaal gesproken niet de mogelijkheid hebben om grote, machtige bedrijven via de rechter tot de verantwoording te roepen. Binnen deze niche opereert het kantoor vrij breed, met zaken op het gebied van bijvoorbeeld milieu, data en privacy of medische producten.

m

Wereldwijd werken er inmiddels zo’n 250 mensen bij PGMBM, dat afgelopen zomer liet doorschemeren naar Nederland te komen. Inmiddels is Tony Vermeulen begonnen als partner binnen de Amsterdamse vestiging. Hij werkte dertien jaar lang bij de litigation-sectie van Loyens & Loeff aan diverse rechtszaken en class actions, zowel aan de kant van gedaagde bedrijven als aan de zijde van eisers

Bron Advocatie: Kijk hier voor het volledige artikel : https://www.advocatie.nl/nieuws/internationaal-claimkantoor-pgmbm-gestart-in-amsterdam-met-hoge-verwachtingen.