Interlloyd Avery versterkt zich met Lianne van Steen-Meeuwessen en Martin de Vos

Vanwege de groeiende vraag naar werkzaamheden op het gebied van schade-onderzoek en – expertise en regres (recovery) heeft Interlloyd Averij zich versterkt met twee ervaren krachten: Lianne van Steen-Meeuwessen als Recovery Adjuster en Marine Surveyor Martijn de Vos.

Lianne (48) werkt sinds 1999 in de verzekerings- en schaderegelingsbranche, aanvankelijk ruim 16,5 jaar in verschillende functies bij Interpolis: als schadebehandelaar AVB en Marine. Daarna werkte zij als schadebehandelaar AVB bij Allianz, als Specialist Aansprakelijkheid/Senior Medewerker Assetschade bij Stedin en als zelfstandig ondernemer op het gebied van (juridische)  adviezen en opleidingen  inzake vervoerrecht en schadeverkeringen (aansprakelijkheid en goederentransport).

Martijn de Vos (35) heeft inmiddels ook ruim 12 jaar ervaring in de maritieme sector met betrekking tot ladings- en aansprakelijkheidsclaims en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot allround transportschade-expert, ingeschreven in het NIVRE-Register en  gespecialiseerd in schades op het gebied van bederfelijke goederen, reefers, staal, agri-bulk, kolen en nautische onderzoeken aan kleine(re) vaartuigen. -claims. In de expertisebranche werkte hij onder meer bij Cunningham Lindsey (Sedgwick), Toplis Hettema (DEKRA), Crawford & Company en laatstelijk bij BMT Surveys