Interlloyd Averij viert op 14 juni a.s. bijzondere mijlpaal met relatie-evenement op de SS Rotterdam

De SS Rotterdam, het voormalige cruiseschip van de Holland Amerika Lijn, vormt het passende decor voor het relatie-evenement dat het expertise- en Averij-bureau Interlloyd Averij op 14 juni a.s. organiseert ter gelegenheid van een feestelijke mijlpaal. Dit jaar is het namelijk 200 jaar geleden dat één van de voorlopers van Interlloyd Averij, John Hudig & Son door Lloyd’s Agency werd aangesteld als eerste Lloyd’s Agent buiten het Verenigd Koninkrijk. Daarmee is Interlloyd Averij tevens de oudste van de circa 160 Lloyd’s Agenten die wereldwijd actief zijn.

Het inmiddels met 14 vaste medewerkers werkende Interlloyd Averij, verdeeld over vier vestigingen (Rotterdam, Maasvlakte, Amsterdam en Antwerpen) fungeert hiermee als vertegenwoordiger van een groot aantal buitenlandse verzekeraars en makelaars in Nederland bij schade en andere op te lossen problemen. Daarnaast fungeert het als regulier maritiem expertisebureau voor zowel buitenlandse als Nederlandse opdrachtgevers (makelaars en verzekeraars) voor zowel schade-expertises, loss adjusting (claimssettlement) en regreswerkzaamheden, toegespitst op de branches goederen, aansprakelijkheid en (binnenvaart en zee) casco. Huib Staal en Bert van Riessen vormen gezamenlijk de directie van Interlloyd Averij, dat de afgelopen jaren in de competitieve marine-expertisemarkt een lichte omzetgroei realiseert.

Het relatie-evenement, waarvoor meer dan 200 personen uit de wereldwijde verzekerings- en scheepvaartbranche zijn uitgenodigd, begint op 14 juni om 17.30 uur. De officiële opening van de bijeenkomst – met enkele toespraken – staat voor 18.30 uur gepland, waarna de receptie tot circa 21.00 uur zal duren. Voorafgaande aan de feestelijke receptie kunnen gasten deelnemen aan een rondleiding over de SS Rotterdam. Hiervoor dienen geïnteresseerden zich vooraf aan te melden.