Inschrijving Rob Insinger Duurzaamheid Award geopend

De Rob Insinger Award is een publieksprijs voor initiatieven die een voorbeeld zijn bij duurzaam onderhoud en herstel van vastgoed en andere property zaken. Bedrijven kunnen zich nu bij Stichting Duurzaam | Herstel aanmelden om genomineerd te worden.

Vorig jaar waren de genomineerde initiatieven weer divers van aard. Wel was het opvallend dat het meer ging om producten dan om diensten. Er was veel aandacht voor de veiligheid van mensen die met de producten werken. Het was uniek dat twee initiatieven precies evenveel punten haalden. Beide bedrijven wonnen de Award en de geldprijs.  “Ook dit jaar hopen we weer op mooie inzendingen.”Angélica Gravendijk van Stichting Duurzaam: “Er zijn veel mooie initiatieven in de propert branche. Dus aannemers, producenten, glaszetters, reconditioneringsbedrijven, elektronicareparateurs, vloerenleggers breng jullie initiatief, bedrijf of product voor het voetlicht. De enige voorwaarde is dat het bijdraagt aan een duurzame samenleving.”

Aanmelden

Je kunt je aanmelden tot 16 augustus a.s. 16.00 uur. Je meld je aan door een e-mail te sturen naar info@stichtingduurzaam.nl.Beschrijf in je e-mail duidelijk jouw duurzame initiatief Van de genomineerde initiatieven wordt een promotiefilm gemaakt.

Op 29 augustus worden de genomineerden voorgesteld aan de markt via een persbericht. Vanaf 29 augustus staan de promotiefilms op de website en kan er gestemd worden. Op 12 september wordt de winnaar bekend gemaakt . De genomineerden lichten hun initiatief zelf toe in een pitch. Daarna volgt de laatste stemronde en wordt de winnaar bekend gemaakt tijdens de Summer BBQ in beachclub Habana in Kijkduin.