Injuriam Expertise versterkt zich per 1 september met mr Vincent Arntz


Injuriam Expertise groeit! Uitbreiding met een vijfde Senior Expert Personenschade was daarom gewenst en deze is gevonden. Wij zijn verheugd te kunnen mededelen dat het team van Injuriam Expertise per 1 september 2021 zal worden versterkt met mr  Vincent Arntz, meldt eigenaar jacco van de Ketterij op LinkedIn.  Vincent woont in de omgeving van Nijmegen/Arnhem en zal worden ingezet in de regio Midden Nederland, Gelderland, (Noord)Brabant en (Zuid)Limburg.

Vincent heeft ruim 25 jaar ervaring in de letselschadebranche. De eerste jaren aan de belangenbehartigerszijde bij een rechtsbijstandverlener en een advocatenkantoor.  In 2000 maakte hij de overstap naar de verzekeraarszijde als expert personenschade in een buitendienstfunctie bij Van Kouterik Personenschade, dat uiteindelijk werd overgenomen door DEKRA Experts.  Daarvoor werkte hij een jaar bij Ten Cate Advocaten als juridisch medewerker letselschade en vier jaar als schadebehandelaar bij Stichting Achmea Rechtsbijstand.


“Vincent vindt het belangrijk om op een goede manier met zijn vak bezig te zijn, waarbij respect voor de benadeelde in combinatie met de belangen van alle partijen in de schaderegeling hoog in het vaandel staan. Dit sluit naadloos aan bij de visie van Injuriam Expertise. Door zijn vakkennis, ruime ervaring en empathische persoonlijkheid, zijn wij ervan overtuigd dat wij in Vincent een uitstekende match hebben gevonden.”