Injuriam Expertise versterkt zich per 1 oktober 2021 met mr. Stefanie Demetriades


“Injuriam Expertise groeit verder! Uitbreiding met een zesde Senior Expert Personenschade was daarom gewenst en deze is gevonden. Wij zijn verheugd dat het team van Injuriam Expertise per 1 oktober 2021 zal worden versterkt Stefanie Demetriades”, meldt eigenaar Gert-Jan Vos op LinkedIn..

Stefanie heeft ervaring in alle facetten van de letselschaderegeling. Zij is na afronding van haar rechtenstudie aan de Universiteit Leiden in 2015 gestart als juridisch medewerker bij Asselberg & Klinkhamer Advocaten. Stefanie maakte daar haar eerste vlieguren in ons mooie vak waarna zij de stap zette naar de functie van letselschadejurist bij Korevaar van Dijk Letselschade, wat in mei 2016 veranderde in Flyct. Vanaf begin 2018 vervolgde zij haar carrière als Expert Personenschade bij GRM-Expertises waarbij zij als breed inzetbare deskundige verder kon groeien aan “verzekeraarszijde”. “Wij  zijn ronduit verheugd dat Stefanie voor haar verdere ontwikkeling kiest voor ons bureau.”

Stefanie vindt het belangrijk om op een goede manier met haar vak bezig te zijn, waarbij respect voor de benadeelde in combinatie met de belangen van alle partijen in de schaderegeling hoog in het vaandel staan. “Dit sluit naadloos aan bij de visie van Injuriam Expertise. Door haar kennis, ervaring en persoonlijkheid zijn wij ervan overtuigd dat we in Stefanie een uitstekende match hebben gevonden!|

Vanaf 1 oktober 2021 gaat zij vol enthousiasme aan de slag voor Injuriam Expertise. Stefanie woont in de omgeving van Breda. Zij zal door ons met name worden ingezet in Brabant en de Rijnmondregio.