Ingestort dak AZ stadion meest gelezen bericht in augustus

Het ingestorte dak van het voetbalstadion van AZ in Alkmaar is het meest gelezen bericht op de website van Risk & Business in de maand augustus. De oprichting van voormalig letselslachtoffer Mike de Groot van Stichting Adviespunt Letselslachtoffers volgde op korte afstand, gevolgd door de terugkeer van Jurgen Baumann in de expertisebranche bij Lengkeek, de verhuizing van serviceprovider SUREbusiness naar een nieuw kantoorpand in Alkmaar  en het onderzoek van EY over de decimering van de Londense verzekeringsnarkt door de Brexit. Opvallend was dat de Top-5 berichten allen tussen de 450 en 500 keer waren bekeken.

De Top-10 wordt gecompleteerd door de aansluiting van Raetsheren bij de mondiale Top-10 makelaar Acrisure, het bericht ‘hoogopgeleide werknemer betaaltvoor autonomie met burn-out, de blog van Peter Hartman ‘Is Barbie-boete wel verzekerd?’, de benoeming van Carlo van Houten als Global Relationship Leader bij Zurich, en onderzoek van IG&H over groei buitenlandse verzkeeraras op de Nederlandse markt.    

  In augustus werd de website van Risk & Business in totaal door 28.095 personen bezocht voor het lezen ven één of meerdere berichten, wat neerkomt op gemiddeld 906 keer per dag. Dat is 5,7% meer dan de 26.567 lezers in vorig jaar augustus (857 per dag). Ondanks de vakantiemaand was sinds  de start van Risk & Business in 2016  het aantal bezoekers in een maand slechts vier keer hoger: november en oktober 2018 en januari en juli van dit jaar.  In de eerste acht maanden van dit jaar werd de website tot dusver 217.848,  34,1% hoger dan de 162,455 in dezelfde periode in 2018.

Foto OVV