Inge Sanders treedt toe tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep

Mr. Inge Sanders is per 1 januari 2021 toegetreden tot het Management Team van de Andriessen Expertise Groep. Het team bestaat nu uit mr. drs. Robert Andriessen (voorzitter en directeur), mr. Jeroen Quakkelaar (portefeuille kennis en ontwikkeling) en Inge Sanders (portefeuille processen (inter)nationaal).

Inge heeft ruime managementervaring opgedaan in haar voorgaande functies en heeft zich in de afgelopen twee jaar veel bezig gehouden met het bedrijfsonderdeel AVUS Nederland. Met deze uitbreiding van ons MT zetten we een belangrijke volgende stap naar een toekomstbestendige bedrijfsstructuur en faciliteren wij de verdere groei van ons bedrijf.

Ik ben er trots op dat ik- samen met Robert en Jeroen – sturing mag gaan geven aan een al jaren succesvolle onderneming die staat voor kwaliteit in haar dienstverlening, maar bovenal waarde hecht aan een persoonlijke en betrokken relatie met haar medewerkers, klanten en partners. Ik kijk ernaar uit om vanuit mijn nieuwe rol samen met al mijn collega’s te werken aan een verdere mooie toekomst van de Andriessen Expertise Groep.”