Holland Herstel Groep neemt activiteiten Totaal Schadebeheer B.V. over 

De afgelopen jaren heeft Holland Herstel Groep geïnvesteerd in groei van haar  activiteiten op het gebied van reconditionering, bouwkundig herstel, droogtechniek, kanaalreiniging, desinfectie-activiteiten, brandpreventie en advies. Om de toenemende vraag naar bouwkundige herstelwerkzaamheden kwalitatief goed te blijven invullen zijn Holland Herstel Groep BV en Totaal Schadebeheer BV overeengekomen om de activiteiten van Totaal Schadebeheer BV per 1 januari 2021 te integreren in de activiteiten van Holland Herstel Groep BV.

Johan van Hest

Johan van Hest van Totaal Schadebeheer BV zal toetreden tot het managementteam van Holland Herstel Groep BV en daarbij leiding gaan geven aan de bouwkundige activiteiten van Holland Herstel Groep. Voorts zal hij als regiomanager ook de andere activiteiten van Holland Herstel Groep verder vorm gaan geven.  Hiermee keert hij terug naar het oude nest. Voordat hij begin 2016 startte met Totaal Schadebeheer werkte hij gedurende 8,5 jaar als projectleider bij Holland Herstel Groep.

Holland Herstel Groep – landelijk opererend met vijf vestigingen met haar hoofdkantoor in Uden – zal met deze toevoeging nog beter in staat zijn herstelwerkzaamheden na calamiteiten als one-stop-shop leverancier aan te bieden en maakt tevens een verdere stap als preventief onderhoudsbedrijf. “We zijn blij dat met de komst van Johan van Hest een brok ervaring aan ons bedrijf wordt toegevoegd en dat we nog beter in staat zullen zijn onze klanten de kwaliteit te leveren die men verdient”, aldus Rob Vlek, algemeen directeur van Holland Herstel Groep

Rob Vlek