Holland Herstel Groep: Desinfectie van ruimten vooral als gelegenheden en kantoren weer open gaan

Holland Herstel Groep: Desinfectie van ruimten vooral als gelegenheden en kantoren weer open gaan

. Op zich is dit niet heel erg nieuw, maar waarin wij ons denken te onderscheiden is dat we meerdere beproefde methodieken aanbieden (waterstof peroxide (dry fogging), ozon en handmatig) waardoor voor elke situatie en ruimte een optimale methode kan worden gekozen. Ook kunnen we dit aanbieden in een soort onderhoudscontract. Door één van de methoden kunnen we tegen aantrekkelijke kosten op dagelijkse basis een ruimte volledig desinfecteren. Bij het openen van horeca- en sportgelegenheden of kantoren na 28 april is dit wellicht een zeer aantrekkelijke manier te voldoen aan de gestelde eisen door deze ondernemers.

Als er besloten wordt dat er weer meer vanuit kantoren gewerkt gaat worden en mogelijk horeca- en sportgelegenheden weer open kunnen is regelmatige desinfectie van deze ruimten noodzakelijk om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen.  De afdeling Speciale Desinfectie Services van Holland Herstel Groep heeft verschillende   technieken en methoden tot zijn beschikking om snel, grondig en tegen lage kosten ruimten te desinfecteren.

Afhankelijk van de ruimte, de wensen en de situatie kunnen we de juiste desinfectiemethode gebruiken, zoals dry fogging met waterstofperoxide, handmatige desinfectie bijvoorbeeld in geval van sterk gecontamineerde materialen of ozon in geval van grote volumes, zoals bijvoorbeeld distributiecentra en magazijnen. “Wij kunnen dit éénmalig of regelmatig (tot eventueel dagelijks) uitvoeren. Voor regelmatige uitvoering kan een abonnement worden afgesloten”, licht algemeen directeur Rob Vlek toe. Geïnteresseerden in de desinfectiemogelijkheden kunnen contact opnemen met  HHG via (0800 444 87 32).

De afdeling Speciale Desinfectie Services houdt zich naast desinfectie van ruimtes in geval van mogelijke virusbesmetting onder andere ook bezig met desinfectie en reiniging na overlijden, desinfectie en reiniging na bloedschades en verwijderen van gecontamineerd vee.

Holland Herstel Groep en Ureco bieden naast Speciale Desinfectie Services ook reconditioneringswerkzaamheden, bouwkundige herstelwerkzaamheden, regulier bouwkundige reparatie service, specialistische reiniging, specialistische droging, asbestsanering, chroom-6 sanering, inspecties en herstel branddoorvoeringen en -kleppen en nog vele andere diensten aan. Holland Herstel Groep is landelijk actief met het zwaartepunt in de zuidelijke helft van het land. Holland Herstel Groep heeft op dit moment vestigingen in Uden, Breda, Mierlo, Heinkenszand en Rotterdam.