HM Law en Hmclaimservices opgegaan in Codex Mulder Advocaten

Met ingang van 1 januari 2020 is het Amsterdamse kantoor van HM Law en Hmclaimservices opgegaan in Codex Mulder Advocaten in Amsterdam, een in 2008 opgericht   advocatenkantoor gespecialiseerd in internationale handel, transport, logistiek, verzekering en aansprakelijkheid.

René van Leeuwen is per 1 januari 2020 toegetreden als compagnon van Codex Mulder Advocaten en Hans Posthumus Meyjes als advocaat. Beiden zijn gespecialiseerd in de natte/transportrecht praktijk, waarbij het specialisme van Hans Posthumus Meyjes voornamelijk ligt op het gebied van averij-grosse en aanvaringen. Door de samenvoeging van Codex Mulder met HM Law is Codex Mulder naar eigen zeggen de grootste natte/transportrecht praktijk in Amsterdam geworden. Het kantoor telt na de integratie 10 advocaten waaronder een solicitor.

Praktisch werkten de drie kantoren al samen. Vanouds delen zij een focus op handel, transport en verzekering, en bedienen cliënten wereldwijd met onder andere claims handling (regres en aansprakelijkheid), advieswerk en geschillenbeslechting. Voor een korte beschrijving van HM Law en HM Claim Services kunt u terecht op www.hmlaw.nl en www.hmclaimservices.nl