Hielke Sevinga wordt directeur Expertise bij Lengkeek; Klaas Mijnheer treedt terug als financieel directeur

Bij Lengkeek, Laarman & De Hosson is Hielke Sevinga benoemd tot directeur Expertise. Hij was reeds als directeur CVT aan het bureau verbonden. “De werkvelden van zowel CVT (Construction All Risk- Varia /Aansprakelijkheid en Techniek) als Brand hebben veel overeenkomsten, waardoor het benoemen van één directeur voor beide afdelingen een logische stap is”, meldt Lengkeek in haar deze week verschenen nieuwsbrief. Hans de Hoog blijft algemeen directeur en verantwoordelijk voor Taxaties en Inspecties.

Voor het eind van dit jaar stopt Klaas Mijnheer daarnaast als financieel directeur bij Lengkeek. Hij gaat gefaseerd afbouwen richting zijn pensioen. Er wordt gezocht  naar een nieuwe financieel directeur, zodat de taken goed kunnen worden overgedragen. Mijnheer blijft voorlopig nog wel betrokken bij diverse schadedossiers en blijft mede-eigenaar van Lengkeek. De maatschapstructuur blijft daardoor ongewijzigd.

In de nieuwsbrief meldt Lengkeek verder dat het team van Lengkeek Taxaties en Inspecties weer op volle sterkte is. Per 1 februari is Jerry de Best (ex Robidus en NN) aangesteld als manager Taxatie en Inspectie en inmiddels zijn vier nieuwe taxateurs in dienst getreden. Nadat vorig jaar Bjorn Baaij zich had aangesloten bij Lengkeek Vastgoedtaxaties zijn dit jaar Paul Michielsen,  Johan Weber en Eduino da Graca hem gevolgd.