Hanselman Groep breidt zich met twee nieuwe krachten uit naar 90 medewerkers

0

De Hanselman Groep, dat zich richt op bouwrisicomanagement en schade-expertise in met name de bouw- en transportsector, heeft zich per 1 januari jl. versterkt met twee medewerkers: schade-expert André van Brecht en marketing- en communicatiemedewerkster Daniëlle van Bentem.  Hierdoor is het totale personeelsbestand van de Hanselman Groep verder gegroeid naar 90 medewerkers, onder wie een 20-tal schade-experts.

André van Brecht (54) is begin dit jaar aan de slag gegaan als schade-expert bij de vakgroep Brand. Hij heeft een zeer ruime ervaring in de expertisebranche  en heeft onder meer jarenlang als schade-expert gewerkt bij Aegon en Univé. Daarnaast is hij  gediplomeerd fraudeonderzoeker. In de periode van 2000 tot en met 2004 is André eveneens werkzaam geweest bij de Hanselman Groep en richtte hij zich in die periode onder meer op de STI-dienst (Salvage Transport Incident). Daarnaast was hij veiligheids- en preventieadviseur. “Met André zijn uitgebreide kennis en jarenlange ervaring is hij een waardevolle aanvulling voor de Hanselman Groep”, aldus het bedrijf.

Daniëlle van Bentem (43) richt zich sinds 1 januari jl. op Marketing & Communicatie en de betrekkingen met de relaties. Zij  blijft daarnaast actief als ondernemer in de zorgsector en n de politiek. “Haar diversiteit aan kennis en ervaring, alsmede haar netwerk, verrijken de Hanselman Groep en geven verder vorm aan de ambitie om de organisatie verder op de kaart te zetten” , schrijft het bureau

Laat een reactie achter