Hamer & van Hussen en Expertisebureau Groenendijk halen met Martin Frauenfelder negende schade-expert in huis

Per 1 februari a.s. komt Martin Frauenfelder als schade-expert  de gelederen versterken van Hamer & van Hussen en Expertisebureau Groenendijk, de beide in Rotterdam gevestigde expertisebureaus op het gebied van transport- en goederenschades die sinds vorig jaar januari samen zijn gegaan maar ieder nog onder eigen naam opereren.

                                              
Hamer & Van Hussen is van oudsher sterk in een breed scala aan transportgoederenschades, met name in commodities, en houdt zich daarnaast veelal bezig met de behandeling van aansprakelijkheidsschades. Groenendijk legt zich vooral toe op  diefstal- en fraudeonderzoeken (ca. 50% van het werk), douane-gerelateerde zaken en claims op het gebied van logistieke aansprakelijkheid. Beide bureaus werken primair voor de coassurantiemarkt.

Door zijn komst tellen de bureaus gezamenlijk 12 medewerkers, onder wie acht schade-experts. Zes daarvan werken bij ‘Hamer & Van Hussen’, twee bij ‘Groenendijk’. Martin Frauenfelder zal voor beide bureaus gaan werken. Hij is afkomstig van CED, waar hij de afgelopen bijna 11,5 jaar als brandschade-expert heeft gewerkt. Daarvoor werkte hij gedurende ruim 8,5 jaar als schadebehandelaar bij Univé Zuid-Holland.