Guus Bensbach wordt kwaliteitscoördinator bij TOP Expertise

 TOP Expertise meldt dat de vacature voor kwaliteitscoördinator is vervuld. Per 1 februari 2022 start Guus Bensbach in die functie .

“ Guus is gepokt en gemazeld in allerlei (schade)verzekeringen met (bedrijfs)aansprakelijkheid en CAR als prominent aandachtsgebied. Naast schadebehandelaar is hij actief geweest als klachtencoördinator (rechtsbijstand). In de functie van schade(team)jurist deed hij de (collegiale) advisering, kantonprocedures, de begeleiding van rechtbankzaken, kwaliteitscontrole en (brand)regres.

 Guus vertelt: “Recent kwam de vacante functie kwaliteitscoördinator bij TOP Expertise voorbij. Een mooie nieuwe kans, die ik met beide handen heb aangegrepen. De schadematerie vind ik boeiend. Ook ben ik benieuwd naar de rolwisseling van opdrachtgever van expertise naar uitvoerder daarvan in een kleinschalige organisatie.”

 Het bouwkundige en installatietechnische expertisebureau telt inmiddels 30 medewerkers en heeft vestigingen in Rotterdam en Zwolle. Na de forse groei van het expertisekorps in de afgelopen jaren, wil TOP Expertise zich verder blijven ontwikkelen. Met de komst van Guus Bensbach verwachten zij hierin de volgende, mooie stap te kunnen zetten.