GRS breidt activiteiten in Europa uit door aangaan strategisch partnerschap met CED 


Global Risk Solutions, Inc., een vooraanstaande leverancier van een gevarieerd aanbod van oplossingen voor schadeafhandeling, complexe/grote schades en milieuriskmanagement, is verder gegroeid in Europa met de aankondiging van een strategisch partnerschap dat de levering van gespecialiseerde diensten aan de markten in Nederland, België en Frankrijk zal verbeteren.  CED Nederland B.V. en haar specialistische divisie EMN, geleid door George Oostrom gevestigd in Rotterdam, wordt een wereldwijde netwerkpartner van GRS. 

Het partnerschap zal het wereldwijde netwerk van GRS verder ontwikkelen, met name binnen de Complex Claims Solutions business en zal een aanvulling zijn op de bestaande vertegenwoordiging van GRS in Nederland via Global P&C Loss Adjusting & Consultancy BV in  Den Haag, dat wordt geleid door de ervaren schade-expert  Mark Vos. “Ook na de strategische samenwerking  zal GRS  blijven voortbouwen op de strategische plannen  voor de regio en zullen we gezamenlijk onze netwerkplannen ondersteunen om grote en complexe schaderegelingsdiensten aan te bieden aan nationale en internationale markten.”  

Mike Reeves, Executive Director van het GRS Global Network, zegt in een toelichting: “We beschikken over capaciteiten die CED Nederland B.V. en haar gespecialiseerde divisie zullen ondersteunen bij grote en complexe schades, en op hun beurt zullen zij GRS op belangrijke markten in Europa vertegenwoordigen. CED Nederland B.V. zal ernaar streven haar capaciteiten in haar EMN-divisie verder uit te breiden op het gebied van Energy-, Construction- en Engineering-risico’s waardoor  deze businesslines de kernexpertise van GRS verder aanvullen.” 

GRS President en Group CEO Kip Radigan vult aan: “We zijn verheugd om George Oostrom en zijn team in het GRS-netwerk te verwelkomen en kijken namens onze klanten uit naar de samenwerking. We bieden ieder voor zich  de expertise die ons gezamenlijke vermogen om onze Complex Claims Solutions capaciteiten uit te breiden zal versterken.”  Rutger Spek, directeur van CED Specials en George Oostrom, directeur van EMN voegen hieraan toe: “Wij zijn een gerenommeerd schaderegelingsbedrijf in Europa met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van claims en schadeafhandeling. Uit onze gesprekken met Mike Reeves is duidelijk gebleken dat we een gemeenschappelijke visie delen om onze klanten in de complexe schadewereld eersteklas technische diensten te verlenen. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking die ons vermogen zal vergroten om aan de behoeften van de markt te voldoen