Frank van Alphen benoemd tot Manager CED Property en Rob Pamboer tot Manager CED Forensic; terugkeer Wim Burggraaf naar EMN   

 

Frank van Alphen (2e van rechts)  is per 15 oktober jl. benoemd tot Manager CED Property (voorheen CED BrandVaria) als opvolger van Robert de Jong (1e van links), die deze functie ad interim vervulde naast die van Operationeel directeur Customer Contact Centers. Mede hierdoor heeft Van Alphen zijn managerstaken voor CED Forensic overgedragen aan Rob Pamboer (2e links), die tevens blijft fungeren als Operationeel Directeur Vitality bij CED Europe. Pamboer kwam in juli overkwam van Achmea waar hij bijna 20 jaar werkzaam was als achtereenvolgens Manager Schadeservice verkeer, als Senior Manager Expertisedienst en laatstelijk als Senior Manager Personenschade. Wel blijft Van Alphen nog sturing geven aan EMN Marine.

Per 15 december keert Wim Burggraaf (uiterst rechts) terug naar EMN. Hij was sinds maart 2017 werkzaam als contra-expert bij HBS Expertises in Laren, maar was daarvoor al twee jaar bij EMN werkzaam geweest als expert EMN Property met als belangrijkste aandachtgebieden inventaris- en goederen en bedrijfsschade. Vorige week kondigde Peter Kruyt zijn vertrek aan per eind december als algemeen directeur van Centrum Veilig Wonen, waarbij hij sinds juni 2014 betrokken is. Daarvoor werkte hij sinds mei 2005 bij CED, achtereenvolgens als Manager Marketing, als directeur Business Development & Cross Border Business en als directeur Claims Management & Cross Border Claims. na een korte sabttical  van twee maanden zak hij vooralsnog terugkeren bij CED.

In een toelichting op zijn vertrek get hij: “CVW is bezig met een organisatietransitie om een goede invulling te kunnen geven aan het gestelde in het NCG-Meerjarenprogramma 2017-2021. Hierin wordt CVW als ‘pure uitvoeringsorganisatie’ gepositioneerd. Hierbij krijgt CVW een ander karakter namelijk als service-unit onder regie van de Nationaal Coördinator Groningen en op afstand van de NAM. Bij deze ontwikkelingen past een nieuwe leider. Daarom heb ik besloten om aan het einde van dit jaar te vertrekken bij CVW.”

Vanaf de oprichting groeide Centrum Veilig Wonen uit tot een onderneming met momenteel ongeveer 350 medewerkers.  Onder de algemene leiding van Kruyt verwerkte CVW in de afgelopen jaren 80.000 schademeldingen, waarvan er inmiddels ruim 75.000 zijn afgehandeld. Ook ontwikkelde CVW een uitgebreid inspectie-, engineerings- en versterkingsprogramma dat nu volop in uitvoering is en zorgde het voor zo’n 200 woningen voor tijdelijke huisvesting op – op dit moment – zeven plekken in de regio. Daarnaast werden circa 3.000 woningen veiliger gemaakt en is er inmiddels voor 205 van de 330 ‘stuttenpanden’ een oplossing gekomen.