Frank Rensen start 20 april a.s. als Manager Commercie bij ARAG

Frank Rensen treedt over twee weken – 20 april a.s. – in dienst bij rechtsbijstandverzekeraar ARAF in de functie van Manager Commercie. Hij heeft jarenlange ervaring in de bank- en verzekeringswereld en is met recht een ervaren rot in het vak, waarin hij in 1996 zijn eerste schreden zette als buitendienstmedewerker bij Memelink & Bergervoet in Hengelo.

Daarna werkt hij onder meer als accountmanager bij De Amersfoortse Verzekeringen,  als account & sales manager bij AXA, als commercieel manager MKB en Inkomensverzekeringen bij Reaal, als salesmanager bij SNS Bank en als mamager Sales & Marketing  bij Fintech bedrijf Pay.nl. De afgelopen ruim 2,5 jaar was hij werkzaam als Unitmanager Intermediaire Distributie Schade & Inkomen bij Reaal.

In een toelichting op zijn benoeming schrijft ARAG: “ Bij Reaal heeft Frank  de laatste jaren een grote ‘turnaround’ gerealiseerd: een stijgende portefeuille, een tevreden intermediair en een goed rendement. Wij kijken ernaar uit om samen met Frank en onze distributiepartners onze groeiambities verder vorm te geven.”