FOCWA Schadeherstel en Specialisten gaan intensief samenwerken

 

De vereniging FOCWA Schadeherstel en FOCWA Specialisten gaan intensief samenwerken. “Deze samenwerking zal vanaf 1 januari leiden tot één gemeenschappelijke agenda waardoor de belangen van onze leden nog meer en beter behartigd kunnen worden en onze leden kunnen genieten van concrete voordelen en meer dienstverlening. Samen willen we de kwaliteit in de sector borgen en ons vak als specialisme verder uitdiepen”, zo licht FOCWA toe.
Volgens de brancheorganisatie zal hele automotive sector in de komende jaren sterk veranderen. De organisaties die het best op deze veranderingen kunnen inspelen, zijn zij die zich het snelst aan veranderingen kunnen aanpassen. Het smeden van samenwerkingsverbanden is daarom volgens FOCWA de kritische succesfactor voor de toekomst van het vak als specialisme.

De afgelopen maanden hebben de besturen van FOCWA Schadeherstel en FOCWA Specialisten in alle openheid en vertrouwen gesproken over hoe ze elkaar als vereniging kunnen versterken en welke voordelen dit voor hun leden oplevert. Samen delen ze een gezamenlijk belang: “hoe kunnen we de kwaliteit in onze sector ook in de toekomst blijven borgen? En hoe kunnen we ons vak als specialisme verder uitdiepen?” Door samen hiervoor te kiezen, geloven beide organisaties dat ze de belangen van hun leden met deze samenwerking nog beter kunnen behartigen en de leden kunnen genieten van een bredere dienstverlening.