FOCWA gaat op ‘Ronde door Nederland’ met voorzitter Peter Brussel en directeur Femke Teeling

Brancheorganisatie FOCWA organiseert in september en oktober drie discussieavonden, verspreid in het land. Samen met haar leden wil de vereniging zo nog beter de vinger aan de pols houden en haar rol als brancheorganisatie en belangenbehartiger versterken.

Exact een jaar geleden fuseerden FOCWA Schadeherstel en FOCWA Specialisten tot één vereniging FOCWA. De ambitie die FOCWA had was om met één gemeenschappelijke agenda de belangen van haar leden nog beter te kunnen behartigen en de kwaliteit van de dienstverlening verder te professionaliseren.

Om deze ambitie te toetsen, heeft FOCWA een uitgebreide ledentevredenheidsenquête uitgevoerd. Dankzij de resultaten van deze enquête heeft FOCWA nog meer inzicht gekregen in wat er speelt in de branche, op welke onderwerpen de brancheorganisatie volgens de leden moeten (blijven) focussen & welke dienstverlening FOCWA verder moet ontwikkelen. Maar cijfers zeggen niet alles. Daarom gaan FOCWA-directeur Femke Teeling en voorzitter Peter Brussel persoonlijk in gesprek met hun leden over de bevindingen en resultaten van dit onderzoek tijdens drie discussieavonden verspreid in het land. Zo kan FOCWA nog beter de vinger aan de pols houden bij wat er leeft bij haar ondernemers & welke rol FOCWA hierin dient te spelen.

Tijdens de ‘Ronde door Nederland’ wordt er geluisterd naar waar de leden van wakker liggen. En geeft FOCWA ook antwoord op welke activiteiten en thema’s de afgelopen maanden zijn opgepakt. Verder wordt er stilgestaan bij de uitgebreide dienstverlening van FOCWA. Zo krijgt ieder lid een beeld bij de organisatie en hoe FOCWA een lid rechtstreeks kan ondersteunen in hun bedrijfsvoering. Omdat de instroom van kwalitatief technisch geschoold personeel een van de grootste uitdagingen is, worden deze avonden georganiseerd in ROC om zo de aansluiting tussen onderwijsveld en bedrijfsleven te stimuleren.

De ‘Ronde door Nederland’ vindt plaats bij het Deltion College in Zwolle (5 september), het Mondriaan College in Den Haag (24 september) en het Summa College in Boxtel (8 oktober). FOCWA-leden kunnen zich inschrijven bij hun brancheorganisatie via deze link.