Flyct Letselschade is partnerschap aangegaan met ZZP Barometer

Flyct Letselschade is een partnerschap aangegaan met ZZP Barometer, een informatiebron voor zzp-ers, freelancers en interim professionals en onderdeel van de belangenorganisatie van zzp-ers in ons land: ZZP Nederland.

Stefan van der Leun, manager Marketing & Sales bij Flyct licht de samenwerking als volgt toe: ”Op basis van deze samenwerking gaat Flyct zzp-ers informeren over (de mogelijke gevolgen van) letselschade en daarmee de impact die dit kan hebben op het leven van de persoon en zijn of haar omgeving, maar ook op de continuïteit van de onderneming. Het kan gaan om eventuele lichamelijke-, geestelijke-, maar ook financiële gevolgen. Het biedt ons daarnaast de mogelijkheid om onderzoek te doen en zzp-ers deel te laten nemen aan een poll. De uitkomsten daarvan kunnen weer als informatiebron dienen voor de zzp-er. Uiteraard bieden we ook de mogelijkheid om de belangen van de zzp-er te behartigen als er sprake is van letsel, waar een derde aansprakelijk voor is te stellen. Meerdere letselschadespecialisten van Flyct behartigen enkel de belangen van ondernemers, waardoor zij als geen ander weten wat de specifieke problemen en gevolgen van het letsel kunnen zijn. Deze collega’s ‘spreken de taal’ van de ondernemer”.

Informatiebron voor ZZP-ers

ZZP Barometer profileert zich als dé informatiebron voor  zzp-ers. Sinds 2008 wordt maandelijks onderzoek uitgevoerd onder een panel van zzp-ers. “Aan de hand van korte enquêtes volgt ZZP Barometer het wel en wee van zzp-ers, freelancers en interim professionals door de tijd heen. De maandelijkse rapporten van ZZP Barometer bieden ondernemers praktische informatie en levert beleidsmakers informatie op om wet- en regelgeving beter af te stemmen op de zzp-er. De partners van ZZP Barometer kunnen freelancers en zzp-ers helpen met hun kennis, diensten en producten”, aldus de belangenorganisatie. Andere partners zijn onder meer Centraal Beheer Achmea, Coolblue en de Kamer van Koophandel.

Op de website meldt ZZP Barometer over de samenwerking: “Flyct Letselschade is een toonaangevend letselschade expertisebureau en verhaalt kosteloos schade op een aansprakelijke derde. Voor een zzp-er is dit natuurlijk nog belangrijker, omdat deze bij letsel ook geen inkomen heeft (als er niks geregeld is op het gebied van arbeidsongeschiktheid). Veel ondernemers weten niet dat je na een ongeval kosteloos een letselschadebureau in kunt schakelen. Als je een schadevergoeding wilt claimen als gevolg van opgelopen letsel, dan is het belangrijk dat je een belangenbehartiger inschakelt die vecht voor jouw belangen. Flyct gaat namens jou in overleg met de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Zij regelen jouw schade en gaan voor een eerlijke schadevergoeding. Jij kunt je dan volledig richten op je herstel, met het vertrouwen dat het vergoedingsdeel goed wordt geregeld.”