Fixico wint Fleet Europe Smart Mobility Start-Up award

Fixico, het digitale platform voor autoschadeherstel, is uitgeroepen tot de winnaar van de Fleet Europe Smart Mobility Start-Up Award vanwege het innovatieve karakter van het digitale platform en de toegevoegde waarde voor alle gebruikers. Deze award is uitgereikt tijdens de prestigeuze FleetEurope Summit. “Hiermee erkent de jury, bestaande uit fleet- en automotive experts, Fixico als meest overtuigende oplossing in de markt. We laten  laat ruim spelers uit meer twintig verschillende landen in en buiten Europa achter ons”, aldus Fixico, die het tijdens de jaarlijkse Fleet Europe Awards Ceremonie in Barcelona opnam tegen 11 finalisten..

Fixico’s online platform digitaliseert en stroomlijnt de afwikkeling van autoschades. Deze digitalisering maakt het proces voor auto-eigenaars, verzekeraars, fleet managers en leasingmaatschappijen transparant, efficiënt en eenvoudig. Sinds de oprichting van Fixico in 2014 heeft het bedrijf een snelle groei doorgemaakt en zijn er inmiddels 150.000 schades verwerkt. Fixico is ook over de grens actief, namelijk in Duitsland en sinds kort ook in België.

De andere smart mobility startups die verkozen zijn tot winnaars zijn AppyParking (tweede plaats) en de derde podiumplek werd ingenomen door Bestmile. Naast de Smart Mobility Start-Up award zijn FleetEurope Summit awards in andere categorieën uitgereikt. Zo won IBM de ‘International Fleet Innovation Award’ en ging Athlon naar huis met de ‘Fleet Industry Awards’.

“We zijn er enorm trots op deze award. Het is een eer om te winnen van de meest innovatieve bedrijven in de wereldwijde fleetmarkt”, zegt Derk Roodhuyzen de Vries, Fixico’s CEO en Co-founder.“ Dit bevestigt onze toegevoegde waarde voor huidige partners. Ook voor nieuwe partners, want de verwachting is dat onze snelle groei doorzet. We bieden namelijk eenvoudige integratie en snelle resultaten. Hierdoor is de business case van Fixico voor fleets snel gemaakt. Om onze positie als frontrunner te behouden investeren we continu in innovatie. We willen niet alleen de beste zijn voor onze partners, maar vooral ook blijven.”