Eveline Jacobs sluit zich aan bij Caland Advocaten

Eveline Jacobs sluit zich per 1 mei a.s. aan bij Caland Advocaten in Rotterdam, het begin dit jaar opgerichte advocatenkantoor dat zich toelegt op juridische zaken met betrekking tot de haven, (internationale) handel en verzekeringsrecht. Eveline werkte de afgelopen 12,5 jaar als advocaat bij  Boonk Van Leeuwen. Daarnaast is zij bestuurslid bij zowel  de Nederlandse Vereniging voor Vervoerrecht  en van UNUM, de vereniging voor arbitrage en mediation in de maritieme en logistieke sector en de handel

Vanuit een gedeelde ambitie hebben Robert van ’t Zelfde, Jitteke Blussé van Oud-Alblas, Cherry Almeida, Richard van ’t Zelfde en Daan Komen op 1 januari 2019 Caland Advocaten opgericht.  “Met een Rotterdamse mentaliteit adviseren en procederen de specialisten van Caland Advocaten in zaken betreffende de haven en handel”, zo presenteerden de vijf advocaten  zich begin dit jaar bij de start.

 Als bijzonder pluspunt van dit nieuwe kantoor noemen zij dat de expertise zich niet beperkt tot de civielrechtelijke kant van de maritieme en commerciële (internationale) handelspraktijk, maar zich ook uitstrekt tot de bestuursrechtelijke kant daarvan.  Niet alleen voor traditionele ‘natte’ zaken, handelsdisputen en gerelateerde verzekeringskwesties, maar ook voor vergunningen en milieuvraagstukken kunnen de cliënten bij Caland Advocaten terecht.