Euromaster kiest voor 123ruit.nl

Euromaster Nederland b.v., specialist op het gebied van banden en rijcomfort, heeft gekozen, voor een samenwerking met  123ruit.nl. Raymond Caro, category manager facility Euromaster: “Met 123ruit.nl hebben we een uitstekende partner gevonden om al ons ruitschadeherstel bij onder te brengen. 123ruit.nl combineert een complete dienstverlening met een heldere aanpak en aantrekkelijke tarieven. dit geeft ons het volste vertrouwen in een succesvolle samenwerking.”

Diverse herstellers in de markt zijn recentelijk gestopt met specialistisch ruitschadeherstel, voor o.a. vrachtauto’s. Naast personenauto’s herstelt 123ruit.nl ook ruitschade aan vrachtauto’s en andere speciale voertuigen zoals bijvoorbeeld integraalcampers. Hiermee is 123ruit.nl een van de weinige herstellers die dit specialisme landelijk uitvoert. 

123ruit.nl biedt landelijk een 24/7 dekking voor ruitschade in de inmiddels bijna 40 aangesloten vestigingen. Ook beschikt 1123ruit.nl over een mobiele service en maakt men deel uit van een Europees herstelnetwerk. Sinds de start van 123ruit.nl maakt de organisatie een sterke groei door. Vanuit de markt is een toenemende vraag naar marktwerking waar 123ruit.nl een goede invulling aan kan geven