Ervaren schade-expert Pieter de Maaré sluit zich aan bij BosBoon Expertise

 

Pieter de Maaré, sinds 1982 werkzaam als bouwkundig schade-expert, heeft zich aangesloten bij BosBoon Expertise, het expertisebureau dat zowel nationaal als internationaal actief is op het gebied van Aansprakelijkheid, CAR/EAR, Property, Marine, Transport en Letsel.  Hij gaat zich exclusief voor dit bureau bezighouden met werkzaamheden op zijn vakgebied, vooral CAR-schades en schades op het gebied van AVB/PI (Professional Indemnity). “De komst van Pieter de Maaré is gezien zijn know how  en jarenlange ervaring een uitstekende, welkome versterking voor ons bureau”, zegt ing. Mathy Boon, één van de directeuren en eigenaren van BosBoon Expertise.

Pieter de Maaré werkte ruim 23 jaar als schade-expert en directeur bij Cunningham Lindsey en als directeur-eigenaar van Cunningham de Maaré. Sinds 2008 heeft hij zijn eigen bureau  – PDM-Advies – waarmee hij zich als onafhankelijk bureau vooral richtte op schade-expertise en schade(claims)-management voor verzekeraars, makelaars in assurantiën en verzekerden.

BosBoon Expertise heeft kantoren in Eindhoven, Amsterdam en Heerenveen en telt, inclusief RVJ BosBoon Expertise momenteel een kleine 40 medewerkers, onder wie 25 schade-experts. Daarnaast beschikt het bureau voor de internationale zaken over een internationaal netwerk.