Ervaren personenschade-experts Harry Tehubijuluw, Hans Török en Menno Weehuizen starten nieuw bureau: Kracht! Letselschade

Afgelopen maandag (9 september) zijn drie ervaren personenschade-experts Harry Tehubijuluw, Hans Török en Menno Weehuizen samen met hun partners een nieuw letselschadebureau gestart vonder de naam Kracht! Letselschade. Het nieuwe bureau heeft vestigingen in Alkmaar, Hoorn en Vaassen.

Op de eigen website https://www.krachtletselschade.nl presenteren zij zichzelf als volgt: “Na meer dan 25 jaar gewerkt te hebben in de letselschadebranche besloten wij de krachten te bundelen en onze kantoren samen te voegen tot Kracht! Letselschade. De reden? Slachtoffers van letsel bijstaan op een manier waarop wij zelf ook geholpen zouden willen worden: empathisch, doortastend en met een persoonlijke benadering. Het doel? De cliënt ontzorgen, kracht geven om door te gaan en uiteraard de realisatie van een passende schadevergoeding.”

De drie hebben een ruime ervaring op letselschadegebied. Hans Török werkte 22  jaar bij Jurilex Letselschade en werkte daarna ruim tien jaar onder de naam HT Letselschade.  Hij runt samen met partner Wilfred de vesiging in Vaassen.

Harry Tehubijuluw werkt sinds 1988 in de letselschadebranche bij onder meer DAS Rechtsbijstand, Crawford & Company, Korevaar van Dijk, Mooijmans & Partners, Letselschade Noord en Jurilex Letselschade. Hij runt samen met echtegnote Lily, die onder meer de marketing van het bedrijf verzorgt, de vestiging in Hoorn.  

Menno Weehuizen is sinds 1991 werkzaam binnen het letselschadevakgebied. In eerste instantie gedurende zo’n 11 jaren voor een grote aansprakelijkheidsverzekeraar, als letselschadebehandelaar én als opleider van vakgenoten en juristen. Daarna maakte hij voor vijf jaren de overstap naar een advocatenkantoor.In 2007 werd hij benaderd voor deelname in een franchiseorganisatie Jurilex Letselschade, waarbij hij sindsdien is aangesloten. Hij runt samen met officemanager Joyce kantoor Alkmaar.

Bij de foto v.l.n.r.: Joyce, Menno, Lily, Wilfred, Harry en Hans