Erik van den Bos (Cunningham Lindsey) maakt overstap naar Artium Experts

0

Bij Artium Experts, het gespecialiseerde technische expertisebureau met vestigingen in Rotterdam/Barendrecht en Hoogeveen, gaat Erik van den Bos (46) per 1 september a.s. aan de slag als expert. Van den Bos, die een civieltechnische achtergrond en opleiding heeft, heeft ruime ervaring als (senior) technisch schade-expert. Sinds 1997 werkte hij in de expertisebranche bij achtereenvolgens D. Touw expertise- en ingenieursbureau, ITS Expertise, GAB Robins Takkenberg en Cunningham Lindsey Nederland, waar hij de afgelopen 3,5 jaar werkzaam is als senior-expert in het Major & Complex Loss Team op het gebied van CAR/aansprakelijkheid.

Over zijn overstap naar Artium Experts zegt hij: “Ik heb elf jaar lang met plezier gewerkt bij GAB Robins/Cunningham Lindsey; veel geleerd, de ruimte gekregen om me te ontwikkelen en aan mooie projecten mogen werken. Daar ben ik hen zeer dankbaar voor en het was dan ook geen gemakkelijk besluit. Ik vond het echter tijd voor een nieuwe uitdaging en Artium Experts is weliswaar nog een jong bedrijf, maar met veel ervaring en ambitie, ook op mijn vakgebied. We zijn ervan overtuigd dat we elkaar zullen aanvullen en versterken en hebben er dan ook heel veel zin in.”

Na zijn komst telt Artium Experts 14 medewerkers, onder wie tien experts. Eerder dit jaar trok het expertisebureau Rob Frankort en Piet van Zeijl aan als schade-experts. Artium Experts is actief op het gebied van Marine Casco, Aanbouw/Garantie, CAR/EAR, Transport-montage, Land-/Werkmaterieel, Aansprakelijkheid en Machinebreuk/Elektronica.

Laat een reactie achter