Erik ten Brink nieuw gezicht bij BELFOR (Nederland) in Weesp

Erik ten Brink (42) is per 1 april jl. het operationele team van BELFOR komen versterken in de functie van senior project manager. Hij werkte de afgelopen acht jaar bij Polygon onder meer in de functie van teamleider en projectmanager en daarvoor bij het familiebedrijf Casander & Guliker.

Erik: “Naast de invulling van het ruime dienstenpakket van BELFOR is ook de mogelijkheid tot het ondernemen een mooie kans die ik graag met beide handen aanpak. Met mijn kennis en inzichten gaan we verder bouwen aan de krachtige organisatie die er reeds staat. Mijn grootste doel is om Dave alsmede de andere collega’s te ondersteunen en de zichtbaarheid van BELFOR nog meer te vergroten en dat kan mijn inziens alleen maar met een oprechte klantrelatie en daarover ga ik dan ook graag met onze klanten en collega’s persoonlijk in gesprek.”

Dave van den Berg regiomanager bij BELFOR in Noord Nederland: “Erik is  een gewenste toevoeging is op de vestiging in Weesp. Temeer omdat Hans van Berkel zich meer richt op de luchtkanalendivisie kwamen we op bepaalde vlakken te kort om de gewenste resultaten te behalen. Met de komst van Erik kunnen we dit opvangen en we zijn dan ook enorm blij dat hij deze stap naar ons heeft genomen. Erik zal in zijn rol dan ook de dagelijkse operationele leiding van de vestiging Weesp op zich nemen.

 Vincent Talle, Algemeen directeur bij BELFOR (Nederland) & BELFOR Technology zegt blij te zijn met de komst van Erik. “Het was een lange zoektocht naar de juiste persoon die een prettige persoonlijkheid weet te combineren met een brede kennis. Een van die wensen was dan ook om onze vestiging in Weesp verder uit te breiden om het hoge service en klantniveau te blijven behalen en dat is bij deze dan ook werkelijkheid geworden. .”