Eresdé wint aanbesteding van Nationale Nederlanden voor reconditionering

“Met trots mogen wij bekendmaken dat Eresdé een aanbesteding van Nationale Nederlanden heeft gewonnen voor reconditionering. Dit betekent dat Eresdé zal worden ingeschakeld bij een calamiteit zoals brand-, water- of stormschade. Ook voor alle overige 24/7 spoedeisende opdrachten van Nationale Nederlanden wordt Eresdé ingeschakeld.”Dat schrijft Eresdé op LinkedIn.

Deze aanbesteding betreft half Nederland. Om precies te zijn, gaat het om alles boven lijn Haarlem, Utrecht en Enschede. Alle calamiteitsdiensten van Eresdé zullen operationeel worden aangestuurd vanuit de volledig hierop ingerichte vestigingen in Harlingen, Leeuwarden, Groningen en Zwolle. “Dankzij de ligging van deze locaties zijn wij altijd snel ter plaatse en hebben we de nodige specialisten in huis om voor een goede afhandeling te zorgen.”

Keuze voor Eresdé

“Onze ligging was niet de enige doorslaggevende factor voor deze aanbesteding. Nationale Nederlanden heeft ook gekozen voor Eresdé vanwege onze ruime ervaring met reconditionering, onze behaalde certificaten zoals Salvage, 9001, VCA en milieu 14001 en een goede prijsstelling.”