Emma Krikke benoemd tot partner bij VanNiekerkCieremans

Op 1 januari 2024 is Emma Krikke toegetreden tot de partnergroep van VanNiekerkCieremans. Samen met partners Tjitske Cieremans en Patrick van der Vorst zal zij vormgeven aan de bestendiging en verdere uitbreiding van de advocatenpraktijk.

Emma is sinds de oprichting van VanNiekerkCieremans in 2014 bij het kantoor betrokken en heeft zich gespecialiseerd in (onder meer) beroeps-, bestuurders- en bedrijfsaansprakelijkheid (AVB), bedrijfsongevallen en beroepsziekten. Verder houdt Emma zich in haar dagelijkse praktijk bezig met productaansprakelijkheid en brand(regres)zaken (zie ook haar profiel op onze website: https://lnkd.in/emFGxnPZ).

De aankondiging van Emma’s aanstaande partnerschap werd begin 2023 gedaan, waarna de rest van dat jaar in het teken van deze transitie heeft gestaan. “Wij zijn trots en verheugd dat het inmiddels daadwerkelijk zover is gekomen. VanNiekerkCieremans maakt zich op deze manier gereed voor de toekomst, waarbij het geven van kwalitatief hoogwaardig advies op een laagdrempelige en persoonlijke manier centraal staat.”