Eigen app voor experts Andriessen Expertise Groep

Sinds 1 juni 2019 is bij de bedrijfsonderdelen Andriessen Expertise en SRB-Rasenberg gestart met het gebruik van een app voor de eigen experts. Experts kunnen hiermee buiten de werkplek, op locatie gemakkelijk en veilig beschikken over alle dossierinformatie.

De app is voor de experts bereikbaar via telefoon en tablet en is beveiligd door middel van de apparaten zelf (finger print/face ID) en door middel van inloggegevens in de applicatie. Door combinatie met andere functies op de telefoon en tablet kunnen de experts bijvoorbeeld op locatie direct foto’s en documenten toevoegen aan het digitaal dossier en kunnen zij direct betaalverzoeken aanmaken voor een vlotte bevoorschotting op de schade.

“Hiermee zetten wij een volgende stap in onze gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van personenschadebehandeling. Wij ondersteunen onze opdrachtgevers door efficiënt te werken en te voldoen aan branche- en uitbestedingsnormen. Tevens kunnen we bijdragen aan een meer voortvarende schadeafwikkeling”, verklaart de Andriessen Expertise Groep