Eerste NIS- bijeenkomst op 5 januari a.s. over actuele ontwikkelingen en jurisprudentie bij Univé in Assen

De eerste NIS-bijeenkomst van 2023 vindt op 5 januari a.s. plaats in het hoofdkantoor van Univé in Assen. Hierin staan de actuele ontwikkelingen en jurisprudentie centraal.

” We vieren een nieuw jaar en mogelijkheden om samen te werken en ons vak mooier te maken. Verbinding, nieuwe inzichten en moed vieren wij feestelijk op 5 januari 2023. En we starten meteen goed met inspirerende lezingen over actuele ontwikkelingen en jurisprudentie door het befaamde koppel Armin Vorsselman en Arvin Kolder’, aldus NIS in een toelichting.

De bijeenkomst ziet er als volgt uit:

16.00 tot 17.00 uur      ontvangst;

17.00 tot 18.00 uur      maaltijd;

18.00 tot 18.15 uur      welkomstwoord door onze NIS voorzitter en Univé;

18.15 tot 19.15 uur      1e deel van de lezingen over actuele ontwikkelingen en jurisprudentie door

Arvin Kolder en Armin Vorsselman;

19.15 tot 19.30 uur      koffiepauze;

19.30 tot 20.30 uur      2e deel van actualiteiten door Arvin Kolder en Armin Vorsselman;

20.30 tot 21.00 uur      borrel.

De sprekers:

Arvin is advocaat bij Kolder Vorsselman Advocaten en bijzonder hoogleraar Personenschade aan de Rijksuniversiteit Groningen. Daarnaast is hij hoofdredacteur van het tijdschrift Aansprakelijkheid, Verzekering & Schade (AV&S), hoofdredacteur van de wekelijkse nieuwsbrief Personenschade Updates (PS Updates) en redactielid van het Tijdschrift voor Vergoeding Personenschade (TVP). Arvin is vaste docent van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA) en als docent en examinator verbonden aan de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade.

Armin is advocaat bij Kolder Vorsselman Advocaten in Groningen. Ook is hij verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen en is hij docent en examinator bij de postacademische Grotius specialisatieopleiding Personenschade. Hij maakte van 2015 tot 2021 deel uit van het bestuur van de Vereniging van Letselschade Advocaten (LSA). Vanaf 2018 was hij hiervan voorzitter. Sinds 2020 is Armin lid van het bestuur van de stichting VSSA, die de schades als gevolg van de schietpartij in Alphen aan den Rijn afhandelt. Hiernaast is hij hoofdredacteur van de wekelijkse nieuwsbrief Personenschade Updates (PS Updates).