Eerste nieuwsbrief Dé Letselschadehulpdienst in teken van herstelgerichte dienstverlening

De eerste editie van dit jaar van de nieuwsbrief van Dé Letselschadehulpdienst heeft als thema  herstelgerichte dienstverlening. Hierover komen de  verschillende partijen binnen de personenschadebranche aan het woord: een verzekeraar, belangenbehartiger en een Personenschade-expert.

Kim Neuteboom Spijker (Achmea Personenschade), Frank Franssen (Sedgwick) en Rutger Zwols (Wolthers Jagersma Advocaten delen hun ervaringen met herstelgerichte dienstverlening. Heeft herstelgerichte dienstverlening toegevoegde waarde in dossiers? En zo ja, op welke manier?  Ook Slachtofferhulp (Rosa Jansen), NLE (Judith Dingemanse) en De Letselschade Raad (Remco Heeremans) delen in deze nieuwsbrief hun visie op deze vorm van dienstverlening. Wat vinden zij ervan en hoe kan het in de toekomst nog beter?

Zoals gebruikelijk laat Dé Letselschadehulpdienst in de nieuwsbrief ook een  van haar providers aan het woord. Dat is dit keer Chris  Bruins van de Zorg Outlet. In de uitgave worden ook  de initiatiefnemers Martin de Haan en Toine Raasveld geïnterviewd over Dé LSHD. “Waar geld en schadevergoeding in letselschadezaken nog steeds een belangrijke rol speelt, wil Dé LSHD vooral mensen helpen. En daarmee kijken we verder dan de gebruikelijke kaders´

 Natuurlijk helpen.’ Het is de slagzin van Dé Letselschadehulpdienst (LSHD). Dé LSHD levert direct na een ongeval de noodzakelijke hulp en ondersteuning. In de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om mobiliteitshulpmiddelen, hulp in de huishouding of wachttijdbemiddeling bij een second opinion, dé LSHD kan ondersteunen. Inmiddels doen ze dit al meer dan vijf jaar. “Met succes, want in de afgelopen jaren hebben ze veel slachtoffers kunnen helpen in de vaak cruciale momenten vlak na een ongeval”, aldus De Haan en Raasveld, die trots zeggen te zijn op waar ze nu staan. Daarbij spreken ze vooral hun waardering uit naar de hulpcoördinatoren, die het contact onderhouden  met alle betrokken partijen met in het bijzonder het slachtoffer.   

Klik hier voor de volledige nieuwsbrief:

https://sedgwick.foleon.com/lshd/nieuwsbrief-lshd-januari-2022/home/