Eerste aftrap jaarlijkse strategische sessies branchebesturen NIVRE

Op donderdag 7 juli jl. is er door Klaas Brand, voorzitter van het NIBRE-bestuur, een eerste aftrap gegeven voor de jaarlijkse strategische sessies met de branchebesturen.

Elk jaar zullen er samen met branchebesturen, branchevoorzitters en het bestuur drie sessies georganiseerd worden. In het eerste kwartaal zullen de opbrengsten van het jaar daarvoor geëvalueerd worden. In het tweede kwartaal starten we de plannen voor het volgend jaar, die we in het derde kwartaal concretiseren.

In deze sessies worden de speerpunten uit Samen naar de Toekomst verder geconcretiseerd door de Branchebesturen. Daarbij wordt tevens bepaald wat er voor inzet nodig is vanuit de branchebesturen, het bestuur en het NIVRE-bureau.

De contouren voor 2023 zijn inmiddels vormgegeven voor elke branche. Na de zomervakantie zullen de plannen ook t.a.v. de begroting verder vormgegeven worden.”De energie en het enthousiasme van die dag was goed te voelen. Na de vakantie zullen de plannen ook zichtbaar gemaakt worden aan de achterban”. aldus het NIVRE.