Eén jaar Crawford & Company en PENTA Expertise & Consult: ‘een gelukkig huwelijk’

Crawford & Company heeft vandaag precies een jaar geleden het gerenommeerde Belgische expertisebureau PENTA Expertise & Consult overgenomen. Crawford en Penta hebben sinds de overname een gelukkig ‘huwelijk’.

“Met de komst van de collega’s van Penta heeft Crawford de expertiseactiviteiten in de Belgische verzekeringsmarkt definitief op de kaart gezet. Inmiddels hebben ook vele buitenlandse relaties van Crawford de weg naar de collega’s van Penta gevonden. Wij kunnen dan ook met volle tevredenheid terugkijken op het eerste jaar en zien de toekomst met de verdere integratie en uitbreiding van het Penta-team vol vertrouwen tegemoet”, verklaart Crawford & Company

“We hebben de collega’s van Penta leren kennen als vriendelijk en zeer deskundig. Penta’s voormalige aandeelhouders hebben meer dan 15 jaar een goede band met elkaar en zijn ook na de overname nog steeds trouw aan hun dienstverlening en klanten. We misten als Crawford in België een vertegenwoordiging van vakbekwame collega’s die onder de vlag van Crawford expertises konden verrichten in wat we het “Global Technical Services” (GTS) segment noemen. Met de 15 collega’s van Penta hebben we een bijzonder goede aanvulling van het Crawford team. We kunnen nu onze klanten beter van dienst zijn en we zijn trots op de prettige samenwerking met de collega’s van Penta.”