Duurzaam Repareren wil bedrijven ook helpen te verduurzamen

 

De stichting Duurzaam Repareren wil naast het certificeren bedrijven ook op weg helpen naar een verdergaand duurzame bedrijfsvoering. Hiervoor heeft de stichting het ‘Green Ambition Program’ opgezet.  Alle gecertificeerde bedrijven kunnen hiervan kosteloos gebruik maken.

Minder energiegebruik en -kosten, duurzame inzetbaarheid van personeel, recycling, bedrijfsefficiency enz., het zijn volgens de Stichting Duurzaam Repareren allemaal elementen die bepalen of het bedrijf toekomstbestendig is en ook op de langere termijn competitiefvaardig is. “Het programma reikt ‘best-practicus’, inkoopvoordelen en andere zaken aan die de ondernemer kunnen helpen op weg naar toekomstbestendigheid. Deze eerste editie zoomen wij in op het energiebeheer en de samenwerking die wij hierbij met S-Energy en de Rabobank hebben gevonden.”

Volgens de Stichting Duurzaam Repareren genieten bezitters van een geldig certificaat Duurzaam Repareren de volgende voordelen:

  •  Gratis analyse van de beste energiebesparende maatregelen voor uw bedrijfssituatie;
  • Gratis ondersteuning bij het regelen van een financiering voor uw investering in duurzaamheid;
  • S-Energy Nederland heeft in haar portfolio producten die zijn afgestemd op het schadebedrijf
  • Een korting van 5% op de investering (m.u.v. de installatiekosten)
  • Rabo-Impactlening. Met deze regeling kunnen bedrijven met een geldig certificaat van Duurzaam Repareren een rentekorting krijgen die ligt tussen 0,30% en 0,70%.

Het verduurzamen van de automotive branche is de primaire doelstelling van de Stichting Duurzaam Repareren. “Met het Green Ambition Program denken wij weer een nieuwe een stap te hebben gezet. Waarbij wij u van dienst zijn met korting op de investering, een juist advies, kortingen op uw financiering en best practises. Exclusief voor gecertificeerde bedrijven. Samen naar toekomstbestendigheid.”

 Meer informatie hierover is te vinden in het volgende document: file:///C:/Users/Jan/AppData/Local/Microsoft/Windows/INetCache/Content.Outlook/KUNNZ1ZC/Green%20Ambition%20Program%201.0.pdf