Duurzaam Repareren: Inschrijving Smart Repair Hersteller 2018 geopend  

0

De stichting Duurzaam Repareren heeft bekend gemaakt dat de inschrijving voor de Smart Repair Hersteller 2018 is geopend.   Ook dit jaar is de wedstrijd weer een samenwerking tussen VOC Opleidingscentrum, Smart Repair International, Dekra Automotive, Turien & Co Assuradeuren en stichting Duurzaam Repareren. Dit jaar vindt de wedstrijd plaats op 14 juni bij het VOC-opleidingscentrum in Boxtel. De bekendmaking en prijsuitreiking vindt wederom plaats tijdens het Schadeseminar van Automotive Insiders, dit jaar op 20 juni in Bodegraven

In een toelichting zegt Harry Filon, bestuursvoorzitter van de stichting Duurzaam Repareren: “Smart Repair is niet alleen beter voor het milieu maar ook kostenbesparend. Een belangrijk onderwerp derhalve wanneer we het over duurzaamheid hebben. De stichting Duurzaam Repareren vindt het daarom belangrijk deze techniek te promoten en organiseert wederom de wedstrijd ‘Smart Repair Hersteller’.  Smart Repair benadrukt echter ook dat schadeherstel een ambacht is, een heel mooi ambacht. Dit wordt ook door het VOC Opleidingscentrum erkend, want zij starten dit jaar nog een Smart Repair trainingsprogramma.

De organisatie roept alle ondernemers en ketens op om kandidaten aan te reiken. Tijdens het Schadeseminar worden door middel van een videopresentatie alle deelnemers en de bedrijven waar zij werken, aan het publiek voorgesteld. “Niet alleen een promotie van smart repair in het algemeen, maar daarmee ook een mooie promotie van het bedrijf en haar professionaliteit”, benadrukt Filon.

Laat een reactie achter