Duurzaam herstel maakt nominaties bekend van Rob Insinger Duurzaamheid Award 2017

 

Duurzaam Herstel heeft de nominaties bekend gemaakt voor de Rob Insinger Duurzaamheid Award 2017. De zes genomineerden zijn:

 Reconditioneringsbedrijf Polygon Nederland B.V.: voor een samenstel van activiteiten op gebied van duurzaamheid en MVO;

Koers Groep: voor de Circulaire Menukaart, waarmee bouw en renovatieoplossingen worden geboden waarbij hergebruik centraal staat bij het ontwerp, de bouw en het onderhoud van vastgoed.

 Larsa Group: voor het repareren  van mobiele elektronica  die niet meer geheel hersteld kunnen worden volgens westerse begrippen, naar de derde wereldlanden, waar ze nog prima ingezet kunnen worden.

 Belfor Nederland B.V. :voor Soot Removal Film, eenn techniek waarmee zonder water en chemicaliën,  rook- en roetschade vakkundig kan worden gereinigd.

 3M Nederland B.V. :  voor de Tinsolate-film met een  zeer hoge isolerende werking en levert daarmee grote besparingen op de stook- en aircokosten.

Swinkels Glas voor het laten zien  dat duurzaamheid leidt tot het toekomstbestendig maken van ook (kleine()re) de onderneming zonder R$D-afdeling

 

De genomineerden staan allen met een promotiefilm op de website van Duurzaam Herstel (https://www.duurzaamherstel.nl/rob-insinger-award-2017/ ). Bezoekers aan de website kunnen nu al een stem uitbrengen op hun favoriet. Digitale stemmening sluit 7 september 00.00 uur.

Op 7 september, tijdens het jaarlijkse relatie event van Duurzaam Herstel in Kijkduin, wordt de winnaar bekend gemaakt. Aan de Rob Insinger Duurzaamheid Award is tevens een geldbedrag gekoppeld dat de winnaar aan een duurzaam of maatschappelijk initiatief of project kan besteden of schenken.

 

—-