Duurzaam Herstel: After summer BBG en uitreiking Rob Insinger Award op 13 september a.s. in Kijkduin

Beachclub Habana Beach, gevestigd op het strand van Kijkduin, is andermaal het decor voor de jaarlijkse After Sumnner BBQ en uitreiking voor de Rob Insinger Award. Dit jaar staat het evenement , dat volgens initiatiefnemer Duurzaam Repareren inmiddels een egrip is geworden in de BrandVaria-branche, op de agenda voor 13 september a.s.

 

Vorig jaar introduceerde Duurzaam Repareren de slotfase van de wedstrijd van de Rob Insinger Duurzaamheidsaward, tijdens dit netwerkevent. ” Deze award is door ons geïntroduceerd om duurzame initiatieven, projecten, processen een breed podium te geven. Door het succes van afgelopen jaar staat wederom de slotfase van de wedstrijd dit jaar op het programma. Trots kunnen wij u melden dat zich ook dit jaar weer mooie initiatieven hebben aangemeld. Deze initiatieven introduceren wij twee weken voor aanvang van het netwerkevent aan de markt via een persbericht en via promofilmpjes op onze website. Hiermee geven wij een breed publiek de mogelijkheid hun stem uit te brengen op het initiatief van hun voorkeur. Tijdens het netwerkevent wordt de eindrace, de slotstemming en de winnaar bekend gemaakt. De aanwezigen zijn  daarmee mede bepaler van het winnende initiatief. ”

Als spreker geeft dit jaar, dé goeroe op het gebied van hospitality,  Luc van Bussel, zijn visie over hoe hospitality een onderdeel is (of zou moeten zijn) van een duurzame relatie met klanten. Ook het akoestische trio Moon About is weer van de partij en er is, niet te vergeten, veel ruimte om tijdens de BBQ te netwerken en vooral in een informele setting gezellig samen te zijn.

 

Programma: 

  • 14.00 uur     Ontvangst en inloop
  • 14.50 uur     Welkomswoord en terugblik van het afgelopen jaar door Harry Filon
  • 15.10 uur     Rob Insinger Duurzaamheidsaward (uitleg, promo films, pitch en stemming)
  • 16.10 uur     Pauze – Tijdens de pauze kunt u uw stembriefje inleveren
  • 16.40 uur     Luc van Bussel geeft zijn visie op duurzaamheid in combinatie met hospitality
  • 17.30 uur     Bekendmaking van de winnaar en prijsuitreiking Rob Insinger Duurzaamheidsaward 2018
  • 18.00 uur     Start BBQ ook dit jaar weer muzikaal ondersteund door het akoestische muzikale trio: Moon About
  • 20.00 uur     Ter afsluiting koffie, thee, ijs