Dolmans Specialistische Reiniging kent met drie nieuwe opdrachtgevers een flitsende start van 2017

 

 Dolmans Specialistische Reiniging is 2017 flitsend begonnen met drie nieuwe opdrachtgevers specifiek in de Openbare Ruimte: woningcorporaties Woonwenz, Lelystromen en woonbedrijf ieder1. “Gespecialiseerde periodieke schoonmaakwerkzaamheden zijn een ‘verstoring’ van het reguliere schoonmaakproces en verdienen volgens Dolmans Groep een aparte focus.”

 Peter van den Brink, Sales Manager van Dolmans, licht dit succes toe: ”Steeds meer corporaties zien de toegevoegde waarde van Dolmans Specialistische Reiniging. Wij bieden niet alleen een uniek pakket aan dienstverlening op het gebied van schoonmaak in Openbare Ruimtes, maar wij zijn ook gespecialiseerd op het gebied van calamiteiten, uitzettingen, mutaties (zowel klein als groot onderhoud), lekdetectie en asbestsanering. Door onze projectmatige organisatie zijn wij in staat om opdrachtgevers van A tot Z te ontzorgen.”

Woningcorporatie Woonwenz heeft hun schoonmaakportefeuille aanbesteed via Starconsult. Zij is de grootste woningcorporatie in de regio Venlo en heeft circa 8.500 woningen en 1.800 andere vastgoedobjecten in eigendom en beheer. Dolmans is 1 februari jl. gestart met het schoonmaakonderhoud in twee percelen en voor een deel ook in samenwerking met de WAA Groep.  Leystromen beheert ca. 9.500 woningen in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk. Dolmans heeft het perceel Gilze-Rijen gegund gekregen. Inmiddels is de implementatie gestart om op 1 april met de werkzaamheden te beginnen.

Via een aanbesteding, begeleid door Van Kruistem Advies, kreeg Dolmans eind 2016 het schoonmaakonderhoud van 260 portieken bij Woonbedrijf ieder1 in  Deventer. “De communicatie met bewoners was het belangrijkste criteria van Woonbedrijf ieder1. Bijvoorbeeld hoe goed zijn de schoonmakers bereikbaar en waar kunnen bewoners terecht met klachten. Dolmans sprong eruit vanwege de specialistische aanpak en het  partnership tussen opdrachtgever en opdrachtnemer.

Laetitia Simonis, directeur Dolmans Specialistische Reiniging: “We zijn blij met deze nieuwe klanten in onze orderportefeuille van corporaties. Ik heb het geluk om samen te werken met een gemotiveerd sales- en professioneel operationeel team, dat bereid is om net dat stapje extra te zetten en onze klanten blij te verrassen. Want Openbare Ruimte is geen reguliere schoonmaak maar een specialisme dat je ook zo moet behandelen.”